Εγγραφείτε στο forum μας!

Εγγραφείτε στο forum μας!Το νέο site του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν σε δημόσιες συζήτησεις, να ρωτούν και να μαθαίνουν όλα όσα μέχρι τώρα δεν μπορούσαν.

Οι έμπειροι, «μαχόμενοι» ιατροί του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας δίνουν απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα, είτε είσαστε επίσης μέλη της επιστημονικής κοινόητας είτε είσαστε απλοί χρήστες με απορίες.

 Οι συζητήσεις στο forum μας, γίνονται πάντα με σεβασμό και αφοσίωση προς τους πάσχοντες (και μη) συνανθρώπους μας, ώστε να γίνει σαφές και κατανοητό πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί και να νικηθεί, εφόσον υπάρξει η σωστή ενημέρωση και πρόληψη!

 Μη διστάζετε!
Εγγραφείτε στο forum μας και πείτε μας τη γνώμη σας για όλα όσα σας απασχολούν!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αποστολή την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ουσιαστική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού  και τις άλλες παθήσεις του μαστού.

Περισσότερα για την αποστολή μας...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ E.K.M.!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής του Ε.Κ.Μ. και γίνεται τώρα μέλος της επιστημονικής ομάδας μας.

Φόρμα Εγγραφής..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
Καρνεάδου 3, 10675, Αθήνα
Καλέστε μας στο:
210 7231693
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


GK advertising
Λεωφόρος Κηφισίας 90, 151 25, Μαρούσι
Καλέστε μας στα:
+30 210 8764725
+30 210 8764705

Website: gkad.gr
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Εγγραφείτε στο forum μας!