Διεπιστημονικό forum "Θέματα αιχμής στον καρκίνο του μαστού"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση το 2013 στην όμορφη Μάνη και το αίτημα όλων των παρευρισκομένων για επανάληψη της μεγάλης αυτής προσπάθειας, για φέτος όλα τα μέλη του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας αποφασίσαμε το Forum να λάβει χώρα στην Αθήνα.

Οι σπουδαίοι ιατροί που συμμετείχαν ως Πρόεδροι και Ομιλητές, για ακόμα μία φορά αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από ένα σύγχρονο και ολοένα αυξανόμενο επιστημονικό θέμα, αυτό του καρκίνου του μαστού, της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν κοντά μας!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αποστολή την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ουσιαστική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού  και τις άλλες παθήσεις του μαστού.

Περισσότερα για την αποστολή μας...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ E.K.M.!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής του Ε.Κ.Μ. και γίνεται τώρα μέλος της επιστημονικής ομάδας μας.

Φόρμα Εγγραφής..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
Καρνεάδου 3, 10675, Αθήνα
Καλέστε μας στο:
210 7231693
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


GK advertising
Λεωφόρος Κηφισίας 90, 151 25, Μαρούσι
Καλέστε μας στα:
+30 210 8764725
+30 210 8764705

Website: gkad.gr
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Διεπιστημονικό forum "Θέματα αιχμής στον καρκίνο του μαστού"