Πανελλήνιο συνέδριο «Καρκίνος μαστού: Από το χθες στο σήμερα. Αύριο;»

Πανελλήνιο συνέδριο «Καρκίνος μαστού: Από το χθες στο σήμερα. Αύριο;»24 και 25 Μαϊου 2013, Λιμάνι Λακωνίας: Σε συνδιοργάνωση με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης Στήριξης, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), το επιστημονικό συνέδριο έλαβε χώρα με πολύ μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά στην ιστορική Λακωνία και είχε ως στόχο την ενημέρωση των ιατρών και επιστημόνων της ευρύτερης περιοχής για τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα της ογκολογίας.

Ελπίδα του επιστημονικού συνεδρίου ήταν να αποτελέσει θεσμό για την περιοχή με υψηλό επιστημονικό επίπεδο και εξέχοντες προέδρους, ομιλητές και προσκεκλημένους. Τα θέματα που απασχόλησαν τους συνέδρους ήταν η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, οι πρόοδοι στη χειρουργική θεραπεία και την ακτινοθεραπεία, η συστηματική αλλά εξατομικευμένη θεραπεία, η ανακουφιστική αγωγή, τα δικαιώματα των ασθενών και τα πλέον πρόσφατα φαρμακοοικονομικά δεδομένα.

Πιστεύουμε πως πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει για το συνέδριο και δίνουμε ραντεβού μαζί σας για την επόμενη επιστημονική διοργάνωση.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν κοντά μας!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αποστολή την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ουσιαστική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού  και τις άλλες παθήσεις του μαστού.

Περισσότερα για την αποστολή μας...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ E.K.M.!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής του Ε.Κ.Μ. και γίνεται τώρα μέλος της επιστημονικής ομάδας μας.

Φόρμα Εγγραφής..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
Καρνεάδου 3, 10675, Αθήνα
Καλέστε μας στο:
210 7231693
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


GK advertising
Λεωφόρος Κηφισίας 90, 151 25, Μαρούσι
Καλέστε μας στα:
+30 210 8764725
+30 210 8764705

Website: gkad.gr
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Πανελλήνιο συνέδριο «Καρκίνος μαστού: Από το χθες στο σήμερα. Αύριο;»