Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας (Ε.Κ.Μ) - Greek College Of SenologyΣτην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας.

Διεπιστημονικό forum "Θέματα αιχμής στον καρκίνο του μαστού"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Read more


4th Advanced Course "Η συστηματική θεραπεία"

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας έλαβε την πρωτοβουλία και διοργανώνει, μέσα στα έτη 2013 και 2014, μία σειρά επιστημονικών μαθημάτων με γενικό τίτλο «Excellence in Senology!» και αντικείμενό τους την εκπαίδευση των νέων συναδέλφων σε ό,τι αφορά τον μαστό και τις παθήσεις του. Ο κάθε κύκλος μαθημάτων θα ειναι αυτοτελής και η κάθε ημερίδα θα μονοθεματική, εξαντλώντας πλήρως το γνωστικό της αντικείμενο.

Read more


3rd Advanced Course "Χειρουργική θεραπεία του μαστού: Από τον Halstead στον Veronesi"

Έπειτα από την πραγματοποίηση δύο πολύ επιτυχημένων επιστημονικών σεμιναρίων, το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Royal Olympic το τρίτο επιστημονικό του σεμινάριο, το οποίο αφορούσε στη χειρουργική θεραπεία του μαστού.

Ο τίτλος του ήταν «Χειρουργική θεραπεία του μαστού: Από τον Halstead στον Veronesi» και καθ’ όλη τη διάρκειά του προσέφερε λεπτομερή και εξειδικευμένη ενημέρωση πάνω στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της χειρουργικής.

Read more


Καλωσήρθατε στο νέο site του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας

Καλωσήρθατε στο νέο site του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας!

Τα μέλη του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας είναι κοντά σας και σας ενημερώνουν γύρω από όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον καρκίνο του μαστού.

Περισσότερα...


Εγγραφείτε στο forum μας!

Εγγραφείτε στο forum μας!

Το νέο site του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν σε δημόσιες συζήτησεις, να ρωτούν και να μαθαίνουν όλα όσα μέχρι τώρα δεν μπορούσαν.

Περισσότερα...


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αποστολή την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ουσιαστική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού  και τις άλλες παθήσεις του μαστού.

Περισσότερα για την αποστολή μας...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ E.K.M.!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής του Ε.Κ.Μ. και γίνεται τώρα μέλος της επιστημονικής ομάδας μας.

Φόρμα Εγγραφής..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
Καρνεάδου 3, 10675, Αθήνα
Καλέστε μας στο:
210 7231693
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


GK advertising
Λεωφόρος Κηφισίας 90, 151 25, Μαρούσι
Καλέστε μας στα:
+30 210 8764725
+30 210 8764705

Website: gkad.gr
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ