Μελλοντικά μαθήματα-συνέδρια

 

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας (Ε.Κ.Μ) - Greek College Of Senology

Κύκλος μαθημάτων "Αριστεία στην Μαστολογια" - “Excellence in Senology”

Πρόκειται για έναν κύκλο μαθημάτων με αντικείμενό τους την εκπαίδευση των νέων ιατρών σε ό,τι αφορά τον μαστό και τις παθήσεις του.
Ο κάθε κύκλος μαθημάτων θα ειναι αυτοτελής και η κάθε ημερίδα θα ειναι μονοθεματική, εξαντλώντας πλήρως το γνωστικό της αντικείμενο.

Κάθε εκπαιδευτική προσπάθεια θα συνοδεύεται με όσο το δυνατόν ακριβέστερη προσομοίωση της πραγματικότητας και βαθύτατη κατανόηση του θέματος, χρησιμοποιώντας για αυτό καινοτομους μεθόδους διδασκαλίας. Στο τέλος κάθε ενότητας θα πραγματοποιείται έλεγχος των γνώσεων που αποκτήθηκαν και στο τέλος κάθε κύκλου θα χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια που υπολείπονται να πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

  1. «Γενετική συμβουλευτική/Υποστηρίζω τον άρρωστό μου»

  2. «Εφαρμοσμένο κλινικό φροντιστήριο»

    Φόρμα συμμετοχής στα σεμινάρια

     

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αποστολή την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ουσιαστική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού  και τις άλλες παθήσεις του μαστού.

Περισσότερα για την αποστολή μας...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ E.K.M.!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής του Ε.Κ.Μ. και γίνεται τώρα μέλος της επιστημονικής ομάδας μας.

Φόρμα Εγγραφής..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
Καρνεάδου 3, 10675, Αθήνα
Καλέστε μας στο:
210 7231693
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


GK advertising
Λεωφόρος Κηφισίας 90, 151 25, Μαρούσι
Καλέστε μας στα:
+30 210 8764725
+30 210 8764705

Website: gkad.gr
Στείλτε μας e-mail στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ Μελλοντικά μαθήματα-συνέδρια